​✔ Din professionelle tømrer

✔ ​Kvalitet og Service siden 2007

​✔ Totalløsninger i alle størrelser

​Profil

thin inset separator-crop

​Mit navn er Dennis Nielsen, jeg er tømrer/ snedkermester, og indehaver af Kvalitetshåndværkeren, som jeg startede op d. 1. juli 2007.

Den 1. januar 2012 omdannede jeg firmaet til ApS.

Jeg er udlært i et lille tømrerfirma i Lejre i 1997, og derefter har jeg i 10 år arbejdet som tømrer/snedkersvend . I de 10 år har jeg prøvet en masse spændende og udfordrende opgaver, som har givet mig styrke og erfaring nok til at starte min egen tømrer/snedkervirksomhed, hvilket er noget jeg altid har drømt om.

Jeg prioriterer kvalitet og et godt håndværksmæssigt korrekt udført arbejde højst, og kan bedst lide at have nær kontakt til mine kunder.

Jeg udfører alt indenfor tømrer- og snedkerarbejde, og min holdning er at ingen opgaver er for små eller for store, lige meget om det er et vindue der binder, en dør der knirker, eller en tilbygning der skal laves. Jeg er altid glad for at komme ud til en ny udfordring.

Kvalitetshåndværkeren leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

di_byggeri_hvid

Virksomhedsnavn

Kvalitetshåndværkeren ApS

CVR: 34207453

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 52 54 81 

E-mail: dn@kvalitetshandvarkeren.dk