​✔ Din professionelle tømrer

✔ ​Kvalitet og Service siden 2007

​✔ Totalløsninger i alle størrelser

Udskiftning af vinduer i alle boliger

Skal du have foretaget udskiftning af vinduer i Lejre, Kirke Hyllinge eller Holbæk? Så er vi hos Kvalitetshåndværkeren i Kirke Hyllinge specialister i vinduesarbejde, og vi kører gerne ud på hele Sjælland. 

Vi samarbejder med KPK Døre & Vinduer samt Velux, som i vores optik er nogle af de bedste producenter på markedet netop nu.

Mangler du en kompetent fagspecialist til udskiftning af vinduer og døre, har vi et bredt udvalg af nye vinduer i topkvalitet. Om det er Velux-vinduer, KPK-vinduer eller døre er helt op til dig. Vi er leveringsdygtige i begge mærker og rådgiver dig gerne om, hvilke vinduer og døre der er bedst i dit konkrete tilfælde.

Hvad er prisen for udskiftning af vinduer?

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer i såvel nye som gamle boliger. Men hvad koster udskiftning af vinduer egentligt? Det kommer helt an på typen samt hvor mange. Og det handler også om, hvor du ønsker dem.

​Er der tale om et tagvindue eller montering af dør? Få en pris på din opgave ved at kontakte os - det er helt uforpligtende.

Er du lidt i tvivl om, hvad du skal vælge af vinduer og døre, men skal det være lavenergi og gerne så vedligeholdelsesfrit som muligt, skal du være velkommen til at kontakte os for at høre om dine mange muligheder.
​Alle vinduer er i høj kvalitet og har en rigtig god holdbarhed og slidstyrke.

Ring eller skriv for et godt tilbud på vinduer

Skal vi give et tilbud på udskiftning af vinduer i din bolig, kommer vi gerne ud for at se på opgaven. Om der er tale om et eller mange vinduer og døre er ikke afgørende. Vi tager imod alle opgaver og har samme indstilling til, at det skal udføres perfekt og med kvaliteten i fokus.

Ring til os for et tilbud på telefon 22 52 54 81, eller skriv til os på dn@kvalitetshandvarkeren.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

di_byggeri_hvid

Virksomhedsnavn

Kvalitetshåndværkeren ApS

CVR: 34207453

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 52 54 81 

E-mail: dn@kvalitetshandvarkeren.dk