​✔ Din professionelle tømrer

✔ ​Kvalitet og Service siden 2007

​✔ Totalløsninger i alle størrelser

Tagrenovering hos professionelle - Få et nyt tag​

Mangler du specialister til tagrenovering på din bolig? Hos Kvalitetshåndværkeren i Kirke Hyllinge er vi specialister i at lægge nyt tag på alle typer boliger. Vi kører ud på Kirke Hyllinge, Holbæk, Lejre og hele Sjælland. Uanset, hvor du befinder dig på Sjælland, tager gerne et kig på dit byggeprojekt og giver et prisoverslag på et helt nyt tag eller tagrenovering.

Vi tilbyder mange forskellige typer tag. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Eternittag
  • ​Skifertag
  • ​Tagpaptag
  • ​Tegltag

Da vi lever af glade og tilfredse kunder, efterlever vi vores navn og leverer altid høj kvalitet når vi udføre tagrenovering. Om det er en gennemgribende tagrenovering eller et nyt tag ved nybyg, anvender vi udelukkende solide kvalitetsmaterialer.​

Hvad er prisen for nyt tag og tagrenovering?

Vores priser på tagarbejde varierer meget og er meget afhængigt af, hvilken type tag der er tale om. 

Vi tilbyder både rådgivning og vejledning ved tagrenovering, så du får lige netop det tag, du gerne vil have - og som matcher dit budget. Der kan være mange grunde til at investere i tagarbejde. Blandt andet grundet slitage og utætheder, som skaber et usundt indeklima. Er taget ikke tæt, stiger varmen op gennem taget, og dit varmeforbrug stiger betragteligt.

Det er derfor en rigtig sund investering at få lagt et nyt tag, da det vil spare dig penge på kort og lang sigt.​

Få et tilbud på renovering af tag

Har du planer om at renovere dit gamle tag eller måske få lagt et helt nyt tag? Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej og kan rådgive dig om de forskellige typer tag. Tøv ikke med at kontakte os for et gratis tilbud på tagrenovering, da det er helt uforpligtende.

Ring til os på telefon 22 52 54 81, eller skriv til os på dn@kvalitetshandvarkeren.dk. Vi ser frem til at høre om dine planer.

di_byggeri_hvid

Virksomhedsnavn

Kvalitetshåndværkeren ApS

CVR: 34207453

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 52 54 81 

E-mail: dn@kvalitetshandvarkeren.dk